top of page

Services

 

Intet arrangement er for stort eller for lille til os. Sammen aftaler vi alle detaljer inden arrangementet så ingen overraskelser opstår. Du/I styrer selv hvordan musikken skal forløbe og hvor lang tid der skal være musik. Den endelige pris er inklusiv alt og uden ekstra omkostninger.

Spunkband, Live band til bryllup, Live musik til fest, spunkband.dk
Spunkband, Live band til bryllup, Live musik til fest, spunkband.dk
Arrangementer

Som udgangspunkt er vores arrangementer sat op om følgende standard aftaler men andet kan naturligvis også klares:

 

Musik 2 x 65 min samt ca 20 min pause.

 

Musik 3 x 45 min samt ca 10 min pause.

 

Prisen for nævnte afhænger af tid og sted

 

Alle tider er CA. tider

 

Som noget nyt kan Spunkband også hyres med en kendt solist som indslag.  

 

Ring og hør nærmere.      

 

Lys & Lyd

Spunkband-CPH Live har eget lyd og lys op til ca 300 personer, men vi kan selvfølgelig også klare større arrangementer og hyrer her ekstra lyd og lys ind. 

Vi planlægger sammen den musik der passer til det enkelte arrangement og afspiller naturligvis også musik via ipad/ipod under pauserne.

 

Vi medbringer også scenelys uden ekstra omkostninger.

 

Opsætning foregår diskret og hurtigt. Det eneste vi kræver er adgang til strøm nær spillestedet

 

 

 

Dinner

Spunkband-CPH Live kan også levere dinner pianist og/eller duo under maden samt DJ. Moderne og stemningsfyldt musik, hvor der også er mulighed for at blive akkompagneret til eventuelle sange og indslag.

 

Alt musik leveres af professionelle og erfarne musikere.

Udtalelser:

Sofie & Mark - Bryllup: - Spunkband leverede en helt igennem fantastisk fest til vores bryllup. Musikken var fed og underholdningen i top. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger

 

Lars - 50 års Fødselsdag: - Lige fra start følte vi os i trygge hænder. Vi kunne selv være med til at bestemme musikken fra Spunkbands store repertoire, og kunne tilmed ønske nyt. God service og god musik

 

Atea - IT firma: - Tak for en dejlig aften. I formåede at fylde dansegulvet til vores firmafest og holde det levende natten ud. Der var jo noget for alle, ung som gammel.

bottom of page